Expedieri si returnari

Comenzile dumneavoastra vor fi expediate de luni până vineri (09h00-17h00), la maxim 24h de la primirea comenzii. 

Aici, la eNOR, ne-am concentrat fortele sa ne asiguram ca ambalajele noastre sa fie reciclabile / biodegradabile. De asemenea, nu trebuie sa va faceti nicio grija ca pachetele sunt generos dimensionate si articolele dumneavoatra sunt bine protejate.

Timpul de livrare este de 2-3 zile lucratoare in sistem door to door cu confirmare de primire. In situatii exceptionale (de ex. sarbatori religioase, conditii meteo nefavorabile) va rugam sa plasati comenzile mai din timp - depozitele se aglomereaza si de cele mai multe ori curierele ajung cu intarziere. 

Aici, la eNOR am negociat costurile de livrare cu serviciul de curierat pentru a va oferi cele mai bune preturi. Pentru comenzi care depasesc 250 lei noi vom acoperi costul de livrare.

Pentru retururi, va rugam sa completati formularul de pe site, iar echipa noastra va fi in contact in maxim 24h. Articolele din comanda trebuie sa fie in stare perfecta si cu toate etichetele atasate. Termenul de returnare este de 14 zile de la primirea comenzii.

Pentru nelamuriri va asteptam intrebarile pe Instagram si pe facebook, sau prin formularul de contact vizibil in footer-ul site-ului.

Happy shopping!
Echipa eNOR