Ce anume îți place la o ținută? Ce te cucerește din primul moment? Culoarea? Liniile? Formele? Finisajele? Originaliatatea? Noutatea? Poate un mic detaliu care îți trezește un sentiment, o amintire?

Răspunsul la fiecare dintre aceste întrebări te poate face să gândești ‘Vreau si eu!’

Brandul NOR înseamnă însă mai mult: imaginează-ți freamătul din inima Londrei, adună energia din spatele fast fashion-ului și creativitatea haute couture-ului londonez, înmulțește totul cu miile de femei care ne inspiră și ne motivează în misiunea de a le pune în valoare.

NOR este accesibil si versatil. Capturează esența timpurilor noastre: știm că ești ocupată cu multe activități, familie, prieteni. Vrem să te ajutăm să fii tu însăți, frumoasă și delicată. Îți oferim idei, un serviciu rapid și suntem aici dacă ai vreo întrebare. Putem fi pentru tine un stil de viață, o sursă de inspirație și un prieten.

NOR este responsabil. O bună parte din munca noastră este dedicată sustenabilității. Ambalajele noastre sunt făcute din materiale reciclabile, furnizorii noștri aleși atent, iar brandurile pe care le comercializăm rezonează cu valorile noastre.

Noi ne-am început drumul încet și atent, dar vrem să devenim destinația ta pentru fashion.

With love,

eNOR

despre-noi